KPG Architecten – bouw, verbouw, renovatie en meer

KPG Architecten is een veelzijdig bureau voor woningbouw, verbouw, renovatie, interieurarchitectuur, utiliteitsbouw en stedenbouw. KPG werkt voor particulieren, bedrijven, overheden, zorg- en onderwijsinstellingen en projectontwikkelaars. Stijl is niet leidend, maar de ontwerpen van KPG Architecten hebben wel een duidelijke eigen signatuur.

KPG: architecten, tekenaars en constructeurs

Bij KPG werken ervaren, enthousiaste vakmensen: architecten, technisch tekenaars en constructeurs. We gaan flexibel om met de wensen en eisen van opdrachtgevers. Bij aanvang van een project bekijken wij altijd eerst uitgebreid de bestaande situatie. Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp en de bouwvoorbereiding.

Functionele, duurzame ontwerpen

We werken samen aan functionele, duurzame,  toekomstgerichte ontwerpen. We zorgen voor een goede bouwvoorbereiding en uitvoering. Persoonlijk en transparant contact met de opdrachtgever vinden wij belangrijk. Zo realiseert KPG Architecten samen met de opdrachtgever vriendelijke én gebruiksvriendelijke ontwerpen met een hoge ruimtelijke kwaliteit.

Team KPG

Max van de Poll, directeur | architect

Architectuur is een combinatie van techniek en emotie. De interactie met opdrachtgevers, gebruikers maakt het extra interessant en bijzonder.

Taetske van Dijk, architect

Architectuur heeft maatschappelijke waarde. Je kunt de omgeving vernieuwen en vormgeven. Je maakt steeds iets nieuws, samen met anderen en met tastbaar resultaat.

Camille Guiton, architect

Soms droom ik van de ruimte die ik overdag heb getekend… Het is plezierig om ontwerpen te realiseren en de reacties van opdrachtgevers en gebruikers te zien. Het vak ontwikkelt zich steeds en ik blijf leren.

Dick van der Berg, chef de bureau

Bouwkunde is een mooi vak, elk werk is weer een nieuwe uitdaging. Het is bijzonder om iets moois creëren waar je na afloop trots op bent.

Bart Stegemeijer, bouwkundig ingenieur

Alle projecten zijn verschillend. Er zijn steeds weer andere details, oplossingen nodig om aan de eisen van het ontwerp te voldoen. Het is leuk als je door communicatie met de diverse bouwpartijen tot een mooi uitgewerkt en doordacht plan komt.

Hans Vreeburg, bouwkundig tekenaar

Ik vind het leuk om steeds op een andere locatie iets nieuws te maken.

Ralph Geels, bouwkundig tekenaar

Ik ben graag bezig met vlakken, details en verhoudingen om tot iets moois te komen. De diversiteit aan projecten groot. Van nieuwbouw tot een aanbouw, we kunnen het aan.

Trees van Poorten, secretaresse | officemanager

Bij KPG kan ik zelfstandig werken in een prettige, veelzijdige functie.