KPG: architecten, tekenaars en constructeurs

Bij KPG werken ervaren, enthousiaste vakmensen: architecten, technisch tekenaars en constructeurs. We gaan flexibel om met de wensen en eisen van opdrachtgevers. Bij aanvang van een project bekijken wij altijd eerst uitgebreid de bestaande situatie. Daarna gaan we aan de slag met ontwerp en bouwvoorbereiding.

Max van der Poll
directeur | architect

Architectuur is een combinatie van techniek en emotie. De interactie met opdrachtgevers, gebruikers maakt het extra interessant en bijzonder.

Taetske van Dijk
architect

Architectuur heeft maatschappelijke waarde. Je kunt de omgeving vernieuwen en vormgeven. Je maakt steeds iets nieuws, samen met anderen en met tastbaar resultaat.

Camille Guiton
architect

Soms droom ik van de ruimte die ik overdag heb getekend… Het is plezierig ontwerpen te realiseren en reacties van opdrachtgevers en gebruikers te krijgen. Het vak ontwikkelt zich en ik blijf leren.

Dick van der Berg
chef de bureau

Bouwkunde is een mooi vak. Elk werk is weer een nieuwe uitdaging. Het is bijzonder om iets moois creëren, waar je na afloop trots op bent.

Hans Vreeburg
bouwkundig tekenaar

Ik werk al sinds 1987 bij KPG en vind het nog altijd leuk om steeds op een andere locatie iets nieuws te maken.

Trees van Poorten
officemanager

Bij KPG kan ik zelfstandig werken in een prettige, veelzijdige functie.

Ralph Geels
bouwkundig tekenaar

Ik ben graag bezig met vlakken, details en verhoudingen om tot iets moois te komen. De diversiteit aan projecten groot. Van nieuwbouw tot een aanbouw, we kunnen het aan.

Bart Stegemeijer
bouwkundig ingenieur

Er zijn steeds weer andere details, oplossingen nodig om aan de eisen van het ontwerp te voldoen. Het is fijn als je samen met diverse bouwpartijen tot een mooi en doordacht plan komt.